Karriär


Karriär

Vi behöver förstärka vårt team med nedanstående tjänster. Är du en driven och kompetent person som lockas av utmaningarna i dessa tjänster? Skicka i så fall ditt CV och ett personligt brev till daniel@unnarydmodell.se. Skriv i mailet vilken tjänst du är intresserad av.

Mättekniker/Mätmaskinprogrammerare

Arbetsuppgifter

Som mättekniker arbetar du i en modern CNC-styrd koordinatmätmaskin där du verifierar bearbetade produkter mot kunds ritningsunderlag och CAD-filer. I arbetet ingår att programmera maskinen, mäta, 3D-scanna, skapa mätprotokoll och analysera resultaten. Arbetet innebär mycket samarbete med kollegorna på företaget och viss kundkontakt. Beroende på ditt intresse och erfarenhet kan tjänsten formas till att mest innebära programmering av våra mätmaskiner.

Kvalifikationer

Du som söker har minst en teknisk gymnasieutbildning och är en tekniskt intresserad person. Eftersom högsta kvalitet är ett av våra ledord förutsätter vi att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete samt att du ser ständiga förbättringar som självklart. Erfarenhet av programmering, mätning eller av arbete mot fordonsindustrin är meriterande men inget krav. Utbildning i mätning samt ritningsläsning kommer att erbjudas efter behov. Din arbetstid är heltid, dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse.

 

CNC-Operatör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som operatör för flera 5-axliga CNC-maskiner med ansvar för att tillverka gjutmodeller och prototyper enligt underlag från våra konstruktörer och maskinprogrammerare. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och eget ansvar för produktionsplanering och produktivitet.

Kvalifikationer

Du som söker bör vara en engagerad och driven person som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi förväntar oss att du är en god lagspelare, att du trivs i en miljö med snabba förändringar och har en egen vilja att utvecklas. Du har gott ordningssinne och är nyfiken på förbättringsmöjligheter. Eftersom högsta kvalitet är ett av våra ledord förutsätter vi att du är noggrann i Ditt arbete och du bör också vara strukturerad, serviceinriktad och händig. Datorvana är ett krav och erfarenhet som CNC-operatör är en merit.

 

Gjutare

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina kollegor att forma och gjuta prototyper i aluminium och järn. Arbetet innebär formning i härdsand, gjutning och rensning. Stor vikt läggs på att rätt kvalitet levereras i rätt tid.

Kvalifikationer

Du som söker är en driven person med bred kompetens inom tillverkning. Du är prestigelös och har inget emot varierande arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du är en god lagspelare, att du trivs i en miljö med snabba förändringar och har en egen vilja att utvecklas. Du har gott ordningssinne och är nyfiken på förbättringsmöjligheter.

 

 

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med hungriga, kompetenta och drivna personer som har intresse för att arbeta hos oss. Så även om vi för tillfället inte har en ledig tjänst som passar just dig får du gärna skicka oss ditt CV och ett personligt brev med vilken typ av tjänst du har intresse av.

Maila intresseanmälan till daniel@unnarydmodell.se.

Titta gärna in här eller på vår sida på Facebook med jämna mellanrum då alla lediga tjänster läggs upp även där.

 

Arbetsplatsen Unnaryd Modell

Det är både stimulerande och utmanande att arbeta hos oss på Unnaryd Modell. Vi har höga ambitioner och ett driv att utvecklas samtidigt som våra kunder har höga krav på både kvalitet, pris och ledtid.

 

Knowledge är ett av våra ledord och vi värnar det kontinuerliga lärandet i alla led i vår tillverkning. Personalen är vår viktigaste resurs och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, oavsett var i organisationen du arbetar.

Ledordet Making innebär att vi satsar på ny teknik och vi strävar efter att ha egen kapacitet och kompetens inom alla tillverkningssteg. Investeringar i ny teknik och öppnar nya möjligheter till utveckling för den som vill.

Ledordet Difference innebär att vi har en öppen attityd mot både kunder, leverantörer och mot varandra på arbetsplatsen. Vi strävar efter god kommunikation och efter att göra skillnad för kunden. Som arbetsgivare visar vi respekt och ansvar för våra medarbetare – och som anställd förväntas du visa respekt för företaget och dina kollegor.

 

Unnaryd Modell strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats där vi trivs tillsammans. Vår produktion bedrivs i moderna, ljusa lokaler med ett bra produktionsflöde. Det ger förutsättningar för hög produktivitet och för en god arbetsmiljö.