KNOWLEDGE MAKING DIFFERENCE
Slider

Tjänster

Vill du jobba med prototyptillverkning och produktutveckling till europeisk fordonsindustri? Vi har fullt upp inför hösten och söker nu flera medarbetare till modelltillverkning, bearbetning och gjuteri. Se information om tjänsterna nedan och ansök via mail till daniel@unnarydmodell.se med information om dig, din bakgrund och dina intresseområden.

För samtliga tjänster söker vi målmedvetna personer med driv, stor social kompetens och humor. Mycket god svenska är ett krav. Löpande rekrytering så sök redan idag!

CNC-operatör bearbetning
Du ingår i teamet på bearbetningsavdelningen och kör avancerad 5-axlig bearbetning av gjutet aluminium, grå- och segjärn. Vi har sex stycken femaxliga CNC-maskiner av märket Deckel Maho, varav fyra med robotisering och du kommer få lära dig köra alla maskinerna. Du bör ha relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Arbete på kvällsskift, heltid.

CNC-operatör modelltillverkning
Du arbetar tillsammans med 4 kollegor som operatör på modellfabriken. Tillsammans kör ni 10 CNC-maskiner och tillverkar gjutmodeller till våra egna och andra gjuterier, bearbetar gjutgods samt helfräser fram prototyper till våra kunder. Du bör ha relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Arbete på dagtid, heltid.

Gjutare
Du ingår i gjuteriavdelningen där vi gjuter tekniskt avancerade detaljer i aluminium. Arbetet innebär formning i härdsand, gjutning och rensning. Du bör ha erfarenhet från gjuteri eller annan tillverkningsindustri. Arbete dagtid, heltid.


Maila intresseanmälan till daniel@unnarydmodell.se.

Titta gärna in här eller på vår sida på Facebook med jämna mellanrum då alla lediga tjänster läggs upp även där.

Arbetsplatsen Unnaryd Modell

Det är både stimulerande och utmanande att arbeta hos oss på Unnaryd Modell. Vi har höga ambitioner och ett driv att utvecklas samtidigt som våra kunder har höga krav på både kvalitet, pris och ledtid.

Knowledge är ett av våra ledord och vi värnar det kontinuerliga lärandet i alla led i vår tillverkning. Personalen är vår viktigaste resurs och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, oavsett var i organisationen du arbetar.

Ledordet Making innebär att vi satsar på ny teknik och vi strävar efter att ha egen kapacitet och kompetens inom alla tillverkningssteg. Investeringar i ny teknik och öppnar nya möjligheter till utveckling för den som vill.

Ledordet Difference innebär att vi har en öppen attityd mot både kunder, leverantörer och mot varandra på arbetsplatsen. Vi strävar efter god kommunikation och efter att göra skillnad för kunden. Som arbetsgivare visar vi respekt och ansvar för våra medarbetare – och som anställd förväntas du visa respekt för företaget och dina kollegor.

Unnaryd Modell strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats där vi trivs tillsammans. Vår produktion bedrivs i moderna, ljusa lokaler med ett bra produktionsflöde. Det ger förutsättningar för hög produktivitet och för en god arbetsmiljö.

Unnaryd Modell