KNOWLEDGE MAKING DIFFERENCE
Slider

Frästa produkter

Just nu söker vi ytterligare medarbetare till vårt gjuteri. Tjänstens innehåll och profilen på den vi söker hittar du nedan.

Prototypgjutare

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med dina kollegor att forma och gjuta prototyper i aluminium och järn. Arbetet innebär formning i härdsand, gjutning och rensning. Stor vikt läggs på att rätt kvalitet levereras i rätt tid.

Kvalifikationer
Du som söker är en driven person med erfarenhet från gjuteri eller annan tillverkningsindustri. Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Du är prestigelös, kan hoppa in där det behövs och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du är en god lagspelare, har gott ordningssinne och du är nyfiken på förbättringsmöjligheter.

Din arbetstid är heltid, dagtid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande rekrytering.
Din skriftliga ansökan skickar du så snart som möjligt via e-post till Daniel Larsson: daniel@unnaydmodell.se.

Andra tjänster

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med hungriga, kompetenta och drivna personer som har intresse för att arbeta hos oss. Så även om vi för tillfället inte har en ledig tjänst som passar just dig får du gärna skicka oss ditt CV och ett personligt brev med vilken typ av tjänst du har intresse av.

Maila intresseanmälan till daniel@unnarydmodell.se.

Titta gärna in här eller på vår sida på Facebook med jämna mellanrum då alla lediga tjänster läggs upp även där.

Arbetsplatsen Unnaryd Modell

Det är både stimulerande och utmanande att arbeta hos oss på Unnaryd Modell. Vi har höga ambitioner och ett driv att utvecklas samtidigt som våra kunder har höga krav på både kvalitet, pris och ledtid.

Knowledge är ett av våra ledord och vi värnar det kontinuerliga lärandet i alla led i vår tillverkning. Personalen är vår viktigaste resurs och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, oavsett var i organisationen du arbetar.

Ledordet Making innebär att vi satsar på ny teknik och vi strävar efter att ha egen kapacitet och kompetens inom alla tillverkningssteg. Investeringar i ny teknik och öppnar nya möjligheter till utveckling för den som vill.

Ledordet Difference innebär att vi har en öppen attityd mot både kunder, leverantörer och mot varandra på arbetsplatsen. Vi strävar efter god kommunikation och efter att göra skillnad för kunden. Som arbetsgivare visar vi respekt och ansvar för våra medarbetare – och som anställd förväntas du visa respekt för företaget och dina kollegor.

Unnaryd Modell strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats där vi trivs tillsammans. Vår produktion bedrivs i moderna, ljusa lokaler med ett bra produktionsflöde. Det ger förutsättningar för hög produktivitet och för en god arbetsmiljö.

Unnaryd Modell